25-02-06

Wish it was March 6th

  Het is niet T.'s bedoeling, noch gewoonte om voor te lopen op de feiten.  Niettegenstaande bovenstaande stelling, kunnen we toch stellen dat dé prog/symfo-cd van het jaar 2006 er eerstdaags zit aan te komen.  Kortom: de cd van het jaar.  David Gilmour's eerste in ruim tien jaar zal dan het levenslicht zien.  Gasten als Graham Nash & David Crosby kunnen het alleen nog beter maken.

Verder beloofd de preview op 's mans site een overdaad aan solo's en orchestraties om een waar oorgasme aan over te houden.

Maar zoals ik reeds zei: vooral niet voorlopen op de feiten!!

11:22 | Commentaren (2)

Commentaren

Geduld is een schone zaak Sommige mensen kijken uit naar hun verjaardag, anderen dan weer naar Kerst of de match Erps Kwerps - Ingooighem. Doch de ware muziekfanaat die zijn klassiekers kent en naar waarde weet te schatten, hij die beseft waar menige overroepen - overgehypte (ik betwijfel deze spelling) kutgroep zijn mosterd heeft gehaald heeft deze datum al lang graffitigewijs op de voorgevel van zijn al dan niet afbetaalde stulp gespoten!!! Voor hen die nog niet mee zijn. De nieuwe David Gilmour , inderdaad, die van de al even legendariscge Pink Floyd,komt uit op die datum.De man die met enkele noten op zijn gitaar oneindig meer gevoel weet te brengen dan een hele horde technische snarenracers! Buig Buig Buig ....

Gepost door: bever | 25-02-06

bollocks! whut doo you miean? and waai iz evryboody aalways pikin on mie?

Gepost door: Yngwie M. | 25-02-06

De commentaren zijn gesloten.