27-02-06

Shake your moneymaker!

 

Lock up your daughters!

Op 27 maart zal de nieuwe Adagio het levenslicht zien. De groep rond supergitarist Stephan Forté zal zijn derde cd 'Dominate' op ons loslaten.  Adagio maakt krachtige & bombastische neoclassical progmetal; kortom, een hele hap om te beluisteren. En om te beschrijven.

   

Jim Peterik, ooit het creatieve brein in Survivor, schenkt ons eind maart zijn nieuwe solo-cd. Deze belooft weer pakkende refreinen, emotionele teksten en lekkere grooves. Gasten zijn o.a. Johnny Van Zandt van Lynyrd Skynyrd.

Als 2005 al een geweldig jaar was, beloofd 2006 nog beter te worden met zo vroeg op de kalender reeds zoveel kwaliteit te beloven.   Na (veel te) lang wachten komt eind april de nieuwe Vanden Plas uit. Het wordt een concept-cd rond het verhaal van De Graaf van Monte Christo.  Hij zal dan ook 'Christ O.' gaan heten.

              

Net nu Roine Stolt zijn dubbele solo-cd uitheeft, wordt er gewag gemaakt van de nieuwe (dubbele!!!) schijf van The Flower Kings. Better be good, want de laatste was niet om naar huis te schrijven.  Eind maart ook!

Tot slot nog melden dat de powerprogmetal-koningen Evergrey hun nieuwste cd ook eind maart zullen uitbrengen... Hun label meldt tevens dat ze deze zomer zowat op elke kermis en festival zullen spelen!  (Ik durf wedden: bij ons op de jaarmarkt zal het weer Axel Peleman zijn!)

 

Als we tegen dat tempo doorgaan, vrees ik dat we dit jaar het einde niet gaan halen...

toch: niet opgeven!

met nederige groet, Tarkus

 

20:04 Gepost in Muziek | Commentaren (1)

Commentaren

fantastisch!!!!! allemaal kopen !!!!

Gepost door: marc | 28-02-06

De commentaren zijn gesloten.