19-03-06

 En zo is't altijd wat!

 

Wie dacht dat ik niets meer ging posten... laat ik mij nader verklaren: een onschuldig, maar vervelend stuk spyware had zich vastgeklampt aan mijn systeem. Kwestie van prioriteiten! Wie gezegend wordt met het programma 'Spyfalcon', plant beter enkele slapeloze nachten!

Toch: heugelijker nieuws is dat Queensryche - die eerstdaags hun nieuwe cd 'Operation Mindcrime II' zullen lanceren, op 5 juni in Hof Ter Lo zullen spelen.  Zowel deel I als deel II zullen integraal gespeeld worden. Zeggen ze. Persoonlijk hoop ik ook op enkele andere losse klassiekers...  'Operation Mindcrime' (hun 4e cd) was in 1988 zowat de meest fantastische cd die er was. Dat vonden wij toch. Jammer dat het latere werk van deze band veel te zwak was om de tand des tijds te doorstaan.

Ook Van Halen plant een grootse come-back tour. Daar zit ik nu echt niet op te wachten. Ain't talkin' bout money?

Een weekje verlof in't vooruitzicht en dingen te doen. Oa deze blog nog beter maken, wat bezoekjes afleggen, bioscoopbezoek, klussen, shoppen, een fuif, een kwis, woensdag TOTO (!!) ...en (on)geduldig wachten op de nieuwe Evergrey en Jorn, die voor eind deze week besteld zijn. Dat noem ik nog eens hoogdagen.  Gisteren nog een 3cd-box van Hawkwind gevonden. En meegenomen. Da's trippen!

De trip naar het Arrow Festival wordt met de dag concreter! Graspop daarentegen zal afhangen van de opportuniteiten. Die vreselijke Guns'n'Roses!  De meest interessante dag (vrijdag) kan ik niet, dus kleine domper!

O ja: die Aziatische schone?

 

Tarkus groet u

 

 

12:09 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.