28-05-06

Stampe & Vertonge Fly-In op Deurne.

Dit weekend beloofde weer een hoogdag te worden voor liefhebbers van de S&V en fly-ins in het algemeen.  Het weer speelde wat poker. Zaterdag was het maar mager qua opkomst, vooral door het miezerige weer, maar zondagvoormiddag was prima.  Voor de leek: een Fly-In nodigt (amateur) piloten uit om hun opwachting te maken op een vliegveld, veelal volgens een bepaald thema, meestal tot nut van de gezelligheid en om hun oude kratten te tonen aan het publiek.  Zondag was er omstreeks 11u een gezamenlijke Fly-over, waarbij een acht S&V's in formatie overvlogen. Dat zie je niet elke dag natuurlijk, dus ook voor het jonge grut, voor wie alles niet snel genoeg kan gaan, een moment van bezinning...

De S&V's, van Belgische makelijk, lijken alsof ze net van de band komen en ogen dan ook zeer mooi, elks met een persoonlijke touch van de trotse bezitter!

Verder een beperkte luchtvaartbeurs en natjes en droogjes.  De beloofde Spitfires heb ik niet gezien, maar ik denk dat we op de komende Wings & Wheels voldoende compensatie gaan vinden.

Commentaren

leuke dag gehad waarschijnlijk heb de fotootjes eens goed bekeken
eens iets anders dan
die bosnimfjes hieronder
leuke avond nog en fijne werkweek
kusje

Gepost door: MIEKE | 28-05-06

De commentaren zijn gesloten.