31-05-06

 

8

18:28 | Commentaren (2)

30-05-06

ACTIE!

Vrijdag 2 juni heeft er in het fijne etablissement 'Celtic Ireland' in Antwerpen (zie link) een ware Budweiser-Night plaats.  Tarkus zal er zijn.

Jij toch ook?

http://www.celticirelandantwerp.be/default.asp?mnu=1&...

 

 

 

28-05-06

Stampe & Vertonge Fly-In op Deurne.

Dit weekend beloofde weer een hoogdag te worden voor liefhebbers van de S&V en fly-ins in het algemeen.  Het weer speelde wat poker. Zaterdag was het maar mager qua opkomst, vooral door het miezerige weer, maar zondagvoormiddag was prima.  Voor de leek: een Fly-In nodigt (amateur) piloten uit om hun opwachting te maken op een vliegveld, veelal volgens een bepaald thema, meestal tot nut van de gezelligheid en om hun oude kratten te tonen aan het publiek.  Zondag was er omstreeks 11u een gezamenlijke Fly-over, waarbij een acht S&V's in formatie overvlogen. Dat zie je niet elke dag natuurlijk, dus ook voor het jonge grut, voor wie alles niet snel genoeg kan gaan, een moment van bezinning...

De S&V's, van Belgische makelijk, lijken alsof ze net van de band komen en ogen dan ook zeer mooi, elks met een persoonlijke touch van de trotse bezitter!

Verder een beperkte luchtvaartbeurs en natjes en droogjes.  De beloofde Spitfires heb ik niet gezien, maar ik denk dat we op de komende Wings & Wheels voldoende compensatie gaan vinden.

26-05-06

Ze bestaan, ik heb het zelf gezien!

Bosnimfen!

17:41 | Commentaren (5)

23-05-06

 Quote van de week!

 

Friends don't let friends drink Pepsi!

 

 

 

 

 

(ik zou het zelf kunnen gezegd hebben)

23:10 | Commentaren (1)

Nice...very nice!