15-06-06

...in the beginning

 

Wij zijn niet van het type dat snel snel in de wagen springt om effe naar een 3-daags evenement te rijden. Na voldoende en duidelijke afspraken omtrent het gebeuren, catering, en niet te vergeten: het aftellen, was het uur van de waarheid daar.  Toen we donderdagavond samen omstreeks 18u in de camper stapten wisten we dat dit weekend voor altijd in ons geheugen zou gegrift blijven. Ieder van ons was op zijn manier toe aan een kleine vlucht...   De weg naar Lichtenvoorde is lang. Reken een goede 250 km, richting Tilburg, Arnhem en dan nog effe verder. Het zwaarste stuk bleek te bestaan uit het verlaten van Antwerpen en omgeving...:-((

Kortom, na een voorspoedige reis, gelardeerd met een drankje, een streepje metal en sterke verhalen, leidde ons tot de Heilige Grond.  We waren daar zeker niet alleen, maar de uitmuntende organisatie zorgde ervoor dat we al snel een plekkie op de 'kemping' hadden ingenomen.   Pas daar kreeg onze chauffeur Paul iets sterkers om te drinken. Inderdaad, wij zijn voorbeeldige reizigers!

Al snel werd de 'auto' omgevormd tot een 'woning'.

Veel tijd om daar van te genieten gunden we ons niet, de openingsparty was immers reeds van start gegaan en zo dadelijk zou 'Wishbone Ash' gaan spelen.(helaas geen foto's)

Na het inslaan van een eerste reeks 'munten' om onze inwendige te versterken, betraden we de site...

De eerste avond was vooral een acclimatisatie, het stof uitvoerig wegspoelen en genieten van een warme zomeravond op een stukje festivalterrein. De friet werd getest en goedgekeurd (gezien de omstandigheden!)

Kort na middernacht gingen we terug richting camping, om daar na een afzakkertje (...) in onze tram te kruipen. Grote Taken lagen immers in het vooruitzicht... Onze nachtrust was echter beperkt vanwege de fuif, doch voldoende om weer op krachten te komen. De volgende morgen, na een ontbijt zoals je die alleen in films ziet,begon de camping lichtjes vol te lopen, soms met heel kleurrijke voertuigen...

'Breakfast'

 

 

'Neighbours'

20:48 Gepost in Muziek | Commentaren (1)

Commentaren

zo geniet ik er toch ook een beetje mee van
van op een afstand
fijn weekend tarcus................

Gepost door: MIEKE | 16-06-06

De commentaren zijn gesloten.