07-07-06

Jeff Scott Soto - de perfecte interimaris!!

Jeff Scott Soto moet wel één van de veelzijdigste, zoniet DE meest polyvalente zanger in de rockscene zijn.

Zijn eigenste band, TALISMAN, maakt eigenlijk niet meer dan een klein percentage van 's mans muzikale carriere uit! Begonnen bij de Japanse gitarist KUNI, de eerste twee geweldige elpees van Yngwie MALMSTEEN, de Amerikaanse bands TAKARA  en EYES, de band van AXEL RUDI PELL, zijn solowerk, bestaande uit furieuze rockers tot funky poprock, zijn medewerking aan zowat élke tribute ooit gemaakt (Ozzy, Deep Purple), zijn muzikale hoofdrol in de Queen & Freddie Mercury tribute shows, SOULSIRKUS met Journey's Neal Schon. Niet alleen heeft deze man een wereldstem, daarenboven heeft hij een zeer hoge amusementswaarde en een onwaarschijnlijke fysieke uithouding. Een absoluut entertainer!

Dit is voor de man blijkbaar nog niet voldoende.

Blijkt nu dat Steve Augeri, zanger van wereldband JOURNEY niet toevallig aan zijn amandelen moet geopereerd worden zekers! En wie gaat die tournee dan afmaken?

Right.

Hopelijk komt de show van Talisman in de Biebob (10/10) niet in het gedrang! Wie houdt van een avond melodieuze, pakkende en soms funky hardrock: allen daarheen!

Wie gehoopt had op de Lokerse Feesten MASTERPLAN (8/8) aan het werk te zien met zanger Jorn Lande, kan best even wennen aan het idee dat hij er niet bij zal zijn. Meer dan waarschijnlijk zal James Rivera (Helstar, Seven Witches, Vicious Rumours) de microfoon hanteren. Ook geen lauwe pap dat uit die man zijn bek komt!

Als Sharon Den Adel van WITHIN TEMPTATION die avond verdacht lijkt op Jeff Scott Soto moet ik gelijk wat minder gaan drinken.

    TEN, de band rond zanger Gary Hughes (geen familie), brengt in't kort een nieuw kleinood uit, getiteld 'The Twilight Chronicles'(25/8). Ik ben altijd al gek geweest van 's mans stem. Wanneer nog eens live in 'den bob'?

23:05 Gepost in Muziek | Commentaren (1)

Commentaren

leuk weeknd x

Gepost door: MIEKE | 08-07-06

De commentaren zijn gesloten.