31-08-06

Sunset

 

Daarnet werd het me nogmaals ingewreven op tv: de zomer is voorbij. Moet ik daar treurig om zijn? Ik dacht het niet. Zoals elk seizoen doet verlangen naar een ander wuif ik de zomer graag uit. Een beetje natrappen naar verkeken of gemiste kansen. Voor mij is de zomer allesbehalve vakantie, plezier, strand, romantiek, rust, reizen,... Wat heb ik dan aan mijn zomer gehad? Best wel wat.

Zo heb ik ontdekt dat ook ik mijn grens qua werkdruk kan bereiken én overschrijden. Dat ik mij daardoor bij m'n collega's niet altijd van m'n fraaiste kant heb laten zien, betreur ik, maar het was wel leerzaam. Het is gelijk beangstigend - omdat het niet stoer staat. Ik kon natuurlijk nog verderdoen, maar ten koste van wat? Sorry kerels!

Dat stadium zijn we nu ook voorbij; deze zomer stond ook voor een nieuwe professionele uitdaging die ik met beide handen heb gegrepen en waar ik volledig wil voor gaan. Maar niet meer ten koste van mijn 'systeem'. No Way.

Gelukkig niet enkel kommer en kwel; de zomer werd geweldig ingezet met het Arrow Rock Festival, een lang weekend om nooit te vergeten. De andere muzikale evenementen waren ook fraai, ookal was het weer daartegen niet meer 'zomers'.

Een zeer drukke concert-agenda meldt zich aan, evenals de verschillende feestjes die ons traditioneel naar het jaareinde leiden. Sept, okt en nov worden drukke maanden; incusief een verbouwing die door de weersomstandigheden uitstel kreeg. Ik hou van de troosteloosheid  van de herfstmaanden. Als iedereen zich wat trager en mistroostiger gaat gedragen onder een grijze hemel, moet ik enkel maar gewoon doen. De zomer vergt teveel energie; teveel energie om mee te doen aan het zomer-vakantiegevoel. I don't want what I haven't got (Sinead?).

En morgen gaat mijn petekind naar de 'grote school', ttz: de stoelen en tafels zullen wat groter zijn, en hij zal kleiner zijn dan al de rest. Misschien voelen we ons morgen identiek: weerom twee kleine mensen voor een zee van nieuwe dingen. Hij nog vol verwachting; ik met weer dat ietsje meer cynisme.

 

Hou zee!

 

20:35 Gepost in Life as it izz | Commentaren (1)

Commentaren

Met de Vrolijke Vrienden! Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!
DEzeeOOKiSSenaltijdZALlzijnvoorEEUWIGenialtijdEBenVLOEdtijentijginnetjedeesisongelooflijkmoooiwantastischdierbaarderlijkmijnmoederisenISmet herprincessinpeacenessaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaWOWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEew Wat zijn we vrolijk en zo voldaan, maar nog niet helemaalGoOnandFEELTHISSPECIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: INZAJé | 01-09-06

De commentaren zijn gesloten.