31-08-06

Sunset

 

Daarnet werd het me nogmaals ingewreven op tv: de zomer is voorbij. Moet ik daar treurig om zijn? Ik dacht het niet. Zoals elk seizoen doet verlangen naar een ander wuif ik de zomer graag uit. Een beetje natrappen naar verkeken of gemiste kansen. Voor mij is de zomer allesbehalve vakantie, plezier, strand, romantiek, rust, reizen,... Wat heb ik dan aan mijn zomer gehad? Best wel wat.

Zo heb ik ontdekt dat ook ik mijn grens qua werkdruk kan bereiken én overschrijden. Dat ik mij daardoor bij m'n collega's niet altijd van m'n fraaiste kant heb laten zien, betreur ik, maar het was wel leerzaam. Het is gelijk beangstigend - omdat het niet stoer staat. Ik kon natuurlijk nog verderdoen, maar ten koste van wat? Sorry kerels!

Dat stadium zijn we nu ook voorbij; deze zomer stond ook voor een nieuwe professionele uitdaging die ik met beide handen heb gegrepen en waar ik volledig wil voor gaan. Maar niet meer ten koste van mijn 'systeem'. No Way.

Gelukkig niet enkel kommer en kwel; de zomer werd geweldig ingezet met het Arrow Rock Festival, een lang weekend om nooit te vergeten. De andere muzikale evenementen waren ook fraai, ookal was het weer daartegen niet meer 'zomers'.

Een zeer drukke concert-agenda meldt zich aan, evenals de verschillende feestjes die ons traditioneel naar het jaareinde leiden. Sept, okt en nov worden drukke maanden; incusief een verbouwing die door de weersomstandigheden uitstel kreeg. Ik hou van de troosteloosheid  van de herfstmaanden. Als iedereen zich wat trager en mistroostiger gaat gedragen onder een grijze hemel, moet ik enkel maar gewoon doen. De zomer vergt teveel energie; teveel energie om mee te doen aan het zomer-vakantiegevoel. I don't want what I haven't got (Sinead?).

En morgen gaat mijn petekind naar de 'grote school', ttz: de stoelen en tafels zullen wat groter zijn, en hij zal kleiner zijn dan al de rest. Misschien voelen we ons morgen identiek: weerom twee kleine mensen voor een zee van nieuwe dingen. Hij nog vol verwachting; ik met weer dat ietsje meer cynisme.

 

Hou zee!

 

20:35 Gepost in Life as it izz | Commentaren (1)

30-08-06

Wouldn't it be great if life...

 
...WAS  LIKE  THIS  ALL  THE  TIME?
(IK  KAN  HET  NIET  LATEN ! ! !)
 
 
 

21:17 Gepost in Life as it izz | Commentaren (1)

2x Jon Anderson (zie rechts)

Omdat Tarkus graag uitpakt met zijn rijke concertverleden (héhé), hieronder twee kleinnoden uit den tijd. Wie was ook erbij?

 

 

21:03 Gepost in Muziek | Commentaren (2)

29-08-06

I Should've known better

I could have been a teacher...

28-08-06

Too Old For Rock 'n' Roll?

Ein-de-lijk.

De echte originele ASIA lijkt herrezen. Asia was wat we gemeenzaam een 'supergroep' noemen. Leden uit gerenommeerde bands plegen samen een project op te starten. Meestal draait het uit op een sisser; maar deze knapen hieronder hadden al lang het schip verlaten voor de sisser.Hieronder de nieuwe groepsfoto, daarnaast een foto uit 1982 (wel in andere volgorde). Vlnr: Carl Palmer (dr.-ex Emerson, Lake & Palmer), Geoff Downes (Keyb.vooral Asia), Steve Howe (git.- Yes) & John Wetton (voc& bass - ex Uriah Heep,King Crimson,Roxy Music, UK, etc) De nieuwe tourposter en het vernieuwe logo (25 years).

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort start de tour in Engeland, vervolgens naar de USA. Als die hier spelen zal er al ergens ne straffe moeten zijn om mij tegen te houden...

http://theasiawebsite.com/index.php?option=com_frontpage&...

http://www.originalasia.com/asia1.html

20:41 Gepost in Muziek | Commentaren (2)

Nu hoor je't eens van een ander!

 
 

18:07 | Commentaren (1)