25-09-06

The Running Man

Tarkus heeft opnieuw het voornemen om op regelmatige basis een eindje te gaan lopen in de praktijk gebracht.

Het park en aansluitend groengebied van Fort 8 behoren tot de grootste groengebieden van de agglomeratie. Geen excuus dus.

Vandaag was het de tweede ronde; het terrein en het parcours zijn gisteren verkend en gememoriseerd. In een (na info en diepgaand onderzoek) schema dat ik zo trouw mogelijk wil naleven hoop ik van (terug) "0" tot een redelijk niveau te komen. Het schema is momenteel 1-0-1-0 etc, afwisselend 1 minuut lopen en wandelen. Dit gedurende 15 minuten. Gezien het parcours werden dat er al gauw gemiddeld 30 minuten. En dat gaat goed. Dit twee weken volhouden en het volgende gedeelte aanspreken.

Ware het niet dat ik de hoop koester terug fysiek wat op niveau te komen, bovendien zeggen ze in het Oosten: "Laufen macht den Kopf frei".

17:18 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (2)

Commentaren

Proficiat
Met het voornemen was ik je ruim voor...
met de uitvoering heb je nu al een voorsprong ;-)

Gepost door: Dpitt | 26-09-06

sparta Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het motto van de Spartanen, maar ook dat van mij. Van tijd tot tijd even je fysieke grenzen ontdekken geeft je het besef hoe je er wel, of juist niet voorstaat. Pas als je tot deze bewustwording bent gekomen zou het gezond verstand moeten primeren en je daadwerkelijk tot actie moeten aanzetten. Het doet me plezier om dit van jou te mogen vaststellen. Misschien zijn er ook nog wel andere onderliggende motieven!!?? , maar dat maakt het enkel maar makkelijker om deze ambitie vol te houden. Wat ook de drijfveren mogen zijn, jij kan er in ieder geval goed mee zijn, en vooral je er goed bij voelen. Enkel mensen die regelmatig wat gezonde fysieke recreatieve inspanning leveren kennen het gevoel van euforie dat ermee gepaard gaat nadien. Het gevoel van " dat heb ik toch maar weer even gedaan!" En wees er maar zeker van, hoe slechter de omstandigheden, hoe groter het genot, bijna superioriteitsgevoel achteraf. Volhouden maat.

Gepost door: bever | 28-09-06

De commentaren zijn gesloten.