16-10-06

En hoe staat het met het lopen?

Running Man smallWel, om eerlijk te zijn: niet slecht.  Daarnet nog twee toertjes rond het fort gedaan. Ok, viel weer niet mee, maar het is een nieuwe week en de moed is zeker niet in de schoenen gezakt.

 

Rekening houdend met een bedrijfsfeestje zaterdag jl. moet ik mezelf toch weer pijnigen om de ingezamelde kalorieën te verwerken. Ik had ze er kunnen afdansen - combo van dienst was de heerlijke 'Boogie Wonder Band', een schitterende disco live-band.

Als een bedrijfsparty moet dienen als glijmiddel om de mensen samen te brengen, let ik meestal wel effe op. Enkele onnozeliteiten en je reputatie is er aan. Dus drank en dansen hou ik wel in het oog. Toch lekker gegeten en genoten.

Woensdag weer de piste op, vrijdag zal het er niet van komen wegens een quiz.

Een heldere geest zal nodig zijn.

Wat hebben we nog te melden?

NachtschadeflyerEen 'verre' collega heeft mij er attent op gemaakt dat in november volgend festivalletje zal doorgaan in Kapelle Op Den Bos: 'NACHTSCHADE'

Dit op zaterdag 18 november. Klik op de flyer al het beetje onleesbaar is.

De vermelde bands ken ik niet, maar dat het heavy shit zal wezen, daar moet ik geen tekeningetje bij maken zeker?  Ik zal er hoogst waarschijnlijk zijn, in de eerste plaats uit sympathie, doch ook voor de fun, de drank, de herrie etc...

 

Dit moet het effe wezen voor vandaag!

19:12 Gepost in Life as it izz | Commentaren (2)

Commentaren

Tiritana is Grunge (jawel), Trifosh is iemand uit de organisatie die even z'n (on)kunde wil tentoon spreiden, dan hubben we Blood Legion een tweekoppige Black Metal formatie die ondanks deze schrale bezetting (drummer/zanger + gitarist) toch nog een deftige set kunnen neerzetten. Vervolgens zal het de beurt zijn aan Opus Nocturnales, eveneens Black Metal doch met momenten vrij apart en orgineel.
Dan staat Injected by Hate op het programma, deze band heb ik nog nooit gehoord maar speelt een soort van metalcore volgens wat ik heb vernomen.
De afsluiter van de avond is het Nederlandse Yes You Did, lekker heavy-metal om de avond mee af te sluiten.

Gepost door: Joris | 31-10-06

onkunde? helaas is onze gitarist het weekend voor nachtschade in een gevecht verzijld geraakt en was hij niet moglijk om te spelen en heb ik wat vervangend gezever voorzien oke ondermaats maar onze muziek mag er wezen

Gepost door: trifosh | 18-03-07

De commentaren zijn gesloten.