27-10-06

Have I got news for you!

De doorsnee hardrock & metalfanaat zat er niet echt op te wachten, maar het zal menigeen tot het ontsteken van vreugdevuren aanzetten!

ToniIommiBLACK SABBATH-brein Toni Iommi zal in 2007 samen met zijn oude spitsbroeders Geezer Butler (bas) en Bill Ward (drums) de studio induiken en op toer gaan en dit onder de naam 'Heaven and Hell'. Waarom moeten we dat gaan zien?

Omdat mega-strot dioRonnie James Dio de zang zal waarnemen. Ronnie deed dit al eerder op de 'Heaven and Hell' en 'Mob Rules' tours in de vroege jaren tachtig en deed dat nog eens over met de 'Dehumanizer'-cd.

Daarenboven zou het drietal ook nog eens met Ozzy de hort optrekken, al heb ik daar zo mijn twijfels bij gezien de fysieke en mentale gezondheid van de 'Prince of Darkness'.ozzy

Doe mij maar een portie Dio!

 

 

 

 

 

 

Symfo en progliefhebbers mogen rekenen op een GENESIS-reunie. Phil Collins, Mike Rutherford en Tony Banks hokken samen in de studio. 'Rumours' sluiten een deelname van Peter Gabriel niet definitief uit. Al goed, anders hoeft het voor mij niet.

Mij zal het worst wezen, maar Van Halen zal ook terug op actief worden gezet met David Lee Roth als frontman.Moet er nog zand zijn?

Of is het rock and roll-Zilverfonds leeg?

 

21:55 Gepost in Muziek | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.