22-12-06

Het is weer zover...

 

Niet alleen zijn het slechte tijden voor kalkoenen; ook voor onze portemonnee. Al viel dat dit jaar nogal mee. De kunst om gericht een kerstkado te vinden voor iemand is iets wat je niet in december moet doen, maar waarvoor je het hele jaar alert voor moet zijn. gelegenheden scheppen oplossingen. Een spits oor gedurende familiegelegenheden is ook een fameuze hulp.

Wat nog te verwachten op deze blog dit jaar?

Zeker een kleine poll over wat de cd-boom heeft afgeworpen de laatste 12 maanden. Een kleine review op de blog-activiteiten en zeker een verslag van het concert van Doro nu woensdag e.k.

Stay tuned en hoed u voor namaak!

                          gothic_christmas

 

 

Commentaren

Doro begot! Amaai, is die nog altijd even sexy als vroeger? Manmanman, op m'n 16de in 1990 was ik er 'n grote fan van... en van al die stuff trouwens in die periode: vixen, warrant, def leppard, whitesnake, saigon kick, nelson, great white, love/hate, dio, skid row... sjieke blog trouwens; ik voeg hem toe bij mijn 'goed blogvolk', for what it's worth... hoewel het mijn muziek niet meer is (behalve Ayreon dan), verdient het zeker ook de nodige aandacht! Volhouden hiermee dus, ook in 2007! Groeten, Roen

Gepost door: RoenHetZwoen | 23-12-06

De commentaren zijn gesloten.