03-09-07

...and the sky is grey.

De start van het nieuwe schooljaar doet mij in de praktijk niets. Maar toch markeert het steeds weer de aanvang van de laatste rechte lijn naar het einde van het jaar. The countdown...  Het einde van het jaar doet me ook niets, evenzo de 'feestdagen'. Ooit was dat anders; als je - niet zoals ik - dus nog niet gekneed door cynisme -  uitkijkt naar de gezelligheid en de start van een nieuwe rit, is het best een spannende tijd.

Tarkus zal, gevoed door een natuurlijke melancholie, ook best aan het einde van de meet geraken. Wie mij kent, weet dat ik geen vrolijk lente of zomertype ben. Al geniet ik evengoed van een zonnige dag of de geur van vers gemaaid gras. Al zoek ik dan automatisch naar een plek voor het podium. Die zijn ook aan de afbraak begonnen, dus zoeken naar andere takken om me aan vast te houden!

Deze blog zal in tegenspraak tot eerdere geruchten, blijven bestaan. Shitloads van nieuwe cd-besprekingen staan aan de deur te pushen. Binnenkort scheurt T. weer van concert naar concert. Niet echter zonder u daarna in beeld en tekst verslag te doen. Een historisch portret van een bijzonder man kondigt zich weldra ook aan. Mogelijk in 2 delen. Dit moet echter nog wat rijpen en uitgewerkt worden.

Ik hoop nog een historische uitstap te doen, niet enkel om deze blog cachet te geven, maar vooral om mezelf te plezieren. Ok, het zal weerom een bloedig verhaal worden.

Vandaag is voor mij de zomer dus voorbij - we moeten niet rekenen op een 'Indian Summer'. Mijn professionele bezigheden zullen binnenkort heftig onder vuur vallen, dus qua arbeidsvreugde zullen we ook al niet te hoog scoren. Het zal waarschijnlijk nog meer gaan regenen en de gasketel mag binnenkort ook aan. het worden nog leuke maanden alvorens we weerom een bladzijde omdraaien.

What's another year?

nostalgia_864 small

 

Commentaren

Ja Tarkus, de herfstblues, het heeft toch ook z'n charme...

Gepost door: Edith | 04-09-07

:-) ik kijk al uit naar je recensies ;-)

Gepost door: jeronimo | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.