05-11-07

The Day After: Mindview-Metalmeeting

De jaarlijkse MINDVIEW-Metalmeeting had dit jaar plaats daags na het Blikfest, op dezelfde lokatie. Prima zo, wegens niet ver en gegarandeerd een geweldige PA om DIABLO BLVD aan het werk te zien, de band rond Alex Agnew. Ik wist niet wat te verwachten, maar werd aangenaam verrast! Een mengeling van stevige stoner-rock (is er dan andere?), met invloeden van Led Zeppelin, Black Sabbath, Skynyrd en Cream. Een ferme scheut blues ontbrak ook niet. Alex heeft naast een behoorlijke podiumpresentatie ook een geweldige stem. Het volume kennen we van zijn shows, maar als zanger komt daar nog een decibel of wat bij. Het ruime podium gaf voldoende ruimte aan de muzikanten (wat een fantastisch geluid weerom) om heftig over en weer te gaan.

Heerlijk op een sombere zondagnamiddag.DB 1db 2db 3db 4

 

Het beursgedeelte was wat aan de magere kant; Metalzone neemt al snel 30% voor zijn rekening, op zich best ok, maar ik miste wat prullaria: jewelry, shirts, demo’s van nieuwe bands,…Uiteindelijk werd het maar een kort bezoek, maar het weekend was nog verre van voorbij!

19:45 Gepost in Muziek | Commentaren (2)

Commentaren

Hé Tarkus, deze zanger lijkt verdorie goed op de standup comedian Alex Agnew, komt misschien door de bril en bakkebaard .

Gepost door: Marc | 09-11-07

eh goeke hé!

Gepost door: Marc | 09-11-07

De commentaren zijn gesloten.