25-11-07

The bright side of life....?

Wie de laatste reeks van 'De Slimste mens' heeft gevolgd, moet weerom vaststellen dat het niveau niet echt veel hoger ligt dan de quizzen die wij jaarlijks in diverse rookvrije (oef) achterafzaaltjes moeten doorstaan. Het volstaat om het verschil tussen een kameel en een dromedaris te kennen om tot 'Redder des Vaderlands' te worden gepromoveerd.

De flow van bekende en onbekende gezichten op tv houdt niet op. Alleen wordt de spoeling wat dun. Ik zou er niet van schrikken als straks de huishoudster van die of gene ex-BV op een of andere stoel van een achterlijk programma zou nestelen. Om daarna ook met smoel en kleine huisdieren op de cover van een tijdschrift te pronken.

Ik heb notie van 'Sterren op het ijs', een programma dat vooral de tijd vult als je er naar kàn kijken. Het is gruwelijk. Ik heb dan ook geen enkel uitstaans met ijsschaatsen. Net zoals met vinkenzetten.

Wil er nu ook eens iemand die demente 'Fixkes' het zwijgen opleggen? Alsof ene Flip Koulier met zijn pedante liedjes het muzikale landschap - en zijn publiek - al niet voldoende tot een afdeling 'zwakzinnigen' in een Roemeense pediatrische instelling heeft gebombardeerd. Geneuzel en getreuzel. Splitsen, die Fixkes.

Ook ne goeie morgen!!

stupiddemons

 

11:46 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.