28-11-07

Ondertussen bij de buren...


oktoberfesten

20:02 Gepost in Life as it izz | Commentaren (0)

25-11-07

The bright side of life....?

Wie de laatste reeks van 'De Slimste mens' heeft gevolgd, moet weerom vaststellen dat het niveau niet echt veel hoger ligt dan de quizzen die wij jaarlijks in diverse rookvrije (oef) achterafzaaltjes moeten doorstaan. Het volstaat om het verschil tussen een kameel en een dromedaris te kennen om tot 'Redder des Vaderlands' te worden gepromoveerd.

De flow van bekende en onbekende gezichten op tv houdt niet op. Alleen wordt de spoeling wat dun. Ik zou er niet van schrikken als straks de huishoudster van die of gene ex-BV op een of andere stoel van een achterlijk programma zou nestelen. Om daarna ook met smoel en kleine huisdieren op de cover van een tijdschrift te pronken.

Ik heb notie van 'Sterren op het ijs', een programma dat vooral de tijd vult als je er naar kàn kijken. Het is gruwelijk. Ik heb dan ook geen enkel uitstaans met ijsschaatsen. Net zoals met vinkenzetten.

Wil er nu ook eens iemand die demente 'Fixkes' het zwijgen opleggen? Alsof ene Flip Koulier met zijn pedante liedjes het muzikale landschap - en zijn publiek - al niet voldoende tot een afdeling 'zwakzinnigen' in een Roemeense pediatrische instelling heeft gebombardeerd. Geneuzel en getreuzel. Splitsen, die Fixkes.

Ook ne goeie morgen!!

stupiddemons

 

11:46 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

19-11-07

Een abusiefelijk foutieve misvatting?

Het is iedereen gegund om mijn schrijfsels is twijfel te trekken. Meer nog: als ik inhoudelijk wat naast de lijn ga, vind ik het zelf een verrijking om daarop gewezen te worden.

De jongens van Axamenta, de band die ik toch wel aardig vond klinken (;-))=) op het Blikfest festival, wensen mij er op te wijzen dat de term 'hardcore' geenszins te rijmen is met wat hun muzikale roots, stijl of richting te maken heeft. Natuurlijk hebben zij overschot van gelijk. We gaan mekaar hier geen Hatebreed noemen! Ik deed echter een poging om de zangstijl te omschrijven naar de achteloze lezer toe. Ikzelf ben voldoende in de heavy onderwereld thuis om alles een plek te geven, of probeer dat alleszins door mijn kennis van Metal permanent bij te schaven. Ik situeer het bandgeluid uiteraard ook eerder tussen black- en progmetal, met toch een dunne metalcore-saus er over, wat af en toe voor een erg brutale inbreng zorgt.

Om mijn boetedoening volkomen te maken, wens ik de geëngageerde lezer er gelijk effe op te wijzen dat de cd van Axamenta 'Ever-Arch-i-tech-ture', meer dan de moeite loont. Het is een heel avontuur om hem uit te zitten en je wordt er bijwijlen niet echt happy van, maar dat was dan ook de bedoeling... Kortom: voor wie wat avontuurlijk is aangelegd. Chapeau voor het artwork trouwens!
Axamenta_cover

Aan Sven, en de andere knapen: Metal is een huis met vele kamers en bands als jullie, die zich niet zomaar laten omschrijven, maken het na bijna 30 jaar steeds weer (en meer) een boeiende ontdekkingsreis!

Cheers!

aXAMENTA

19:55 Gepost in Muziek | Commentaren (0)

18-11-07

Polderweg, zondag 18-11-2007

dyn002_original_462_327_pjpeg_2531478_4a2b16ac23c3511d8dc2aaadfce61fda

18:15 Gepost in Life as it izz | Commentaren (0)

Aanrader...

Deze legendarische elpees staan waarschijnlijk boordevol floorfillers. Voor als je feestje net dat beetje extra pit mist!

58-1

 100-1

;-)))=

 

 

00:44 | Commentaren (2)

11-11-07

11-11-18

tc 1