12-01-08

In The Face

b7Het heeft weer lang geduurd, maar de mediamanipulatie van diverse groeperingen is weeral begonnen. Net zoals kinderkankerpatiëntjes zijn de Joden een handig te manipuleren medium om dingen gedaan te krijgen. Nu onze vriend Janssens P, burgervader van deze stad het smeuïge gevoel begon te krijgen dat het Vlaams Belang iets teveel in de smaak 'zou' vallen van onze Joodse medeburger, beginnen die - out of the blue - een hetze tegen vermeende fascisten en neo-nazis in die partij. Je moet het lef maar hebben. Gelukkig weet het Joodse Volk perfect alles over kampen, repressie en geweld. Ze zijn namelijk zelf ijvere beoefenaars van die sporten. Vooral op hun Palestijnse buren. Juist geteld één gewraakte foto kunnen ze tonen, alsof Vlaams Nationalisten 'en masse' (sic) bloemenhuldes brengen aan de graven van Vlaamse SS-ers. Het zal je pa of oom maar wezen die onder die steen ligt.

Gelukkig heeft mijn dorpsgenoot Axel Peleman zich duidelijk geëngageerd in de multiculturele hoek. Moet wel, anders is hij zijn inkomen kwijt. Axel, wie ik persoonlijk een vrij sympathiek figuur vind in zijn al dan niet gespeelde 'zelve' op tv, kan ik daarom niet veel verwijten. Jammer dat hij Willem Vermandere-gewijs met een vingertje omhoog een liedje moet presenteren waarin de dictatuur van het multiculturalisme nogmaals verheerlijkt wordt. De Fixkes zijn zover nog niet geëvolueerd.  Of ze zijn iets nuchterder. Of het is een kwestie van tijd.

Mooiste tv-moment van de week was... de fabricage van autenthieke Schwarzwalder Kirschtorte.  Ok, het was wat over the top, maar zeker lekkerder dan een in koelen bloede vermoord schaap.

 

13:29 Gepost in Actualiteit | Commentaren (1)

Commentaren

The time has come
For me to talk to you
And I don't mean
To hurt your pride
But everybody needs a friend sometimes
To make you see the light

een lelijk mens hier onder....!!!!

Gepost door: mieke | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.