21-01-08

A Change of Seasons...

guitar smallNu het nieuwe jaar een heftige start heeft genomen, en de perspectieven en doelstellingen langzaam vorm krijgen; komt ook de zin weer om van deze blog een waardige pagina te maken in de lijst van uw favorieten.

Ik moet bekennen: een heftige start is nog zacht uitgedrukt. Maar voor details kan je altijd met mij aan de toog terecht. Belangrijkste is dat we weerom zin hebben om onze muzikale horizon te verruimen, andere bakens te bevestigen en dit alles gecombineerd naar een behouden én optimaliseren van de fysieke gezondheid. Psychisch valt er nog weinig te restaureren bij T.

Lang geleden dat er nog wat afgeluld werd over Mijn Passie. Daarom: afspraak in de Biebob op woensdag (!) 13 februari voor een snedige portie -uitgestelde-  hardrock van het Zwitserse GOTTHARD.  Op zaterdag 23 februari speelt EPICA ten dans in dezelfde lokatie. Op 15 maart de eigenzinnige powermetal van BRAINSTORM en het progressieve PAGAN'S MIND. 9 april KAMELOT in Hof Ter Lo en kort daarop NIGHTWISH in de Lotto-Arena. Het wordt een harde aanloop naar de festivals. Wat ARROW presenteert, wordt eerstdaags bekend gemaakt, maar op de site van Graspop is het al opgeilen! 

Aan diegenen die ik regelmatig zie en binnenkort mag verwelkomen: HAVE A BALL! Maak van 2008 weerom een jaar waarvan we achteraf kunnen zeggen: dit en dat was voor of na 2008. Dat er ook minder fraaie dingen geprogrammeerd staan, staat buiten kijf, maar laten we het nemen zoals het komt. Helaas weerom geen programmaboekjes dit jaar....

 

 cheers 

15:46 Gepost in Life as it izz | Commentaren (1)

Commentaren

ah wel se....
dat is veel mooier !!!!! en goede voornemens lees ik hier .....
tot binnenkort

Gepost door: mieke | 21-01-08

De commentaren zijn gesloten.