21-01-08

A Change of Seasons...

guitar smallNu het nieuwe jaar een heftige start heeft genomen, en de perspectieven en doelstellingen langzaam vorm krijgen; komt ook de zin weer om van deze blog een waardige pagina te maken in de lijst van uw favorieten.

Ik moet bekennen: een heftige start is nog zacht uitgedrukt. Maar voor details kan je altijd met mij aan de toog terecht. Belangrijkste is dat we weerom zin hebben om onze muzikale horizon te verruimen, andere bakens te bevestigen en dit alles gecombineerd naar een behouden én optimaliseren van de fysieke gezondheid. Psychisch valt er nog weinig te restaureren bij T.

Lang geleden dat er nog wat afgeluld werd over Mijn Passie. Daarom: afspraak in de Biebob op woensdag (!) 13 februari voor een snedige portie -uitgestelde-  hardrock van het Zwitserse GOTTHARD.  Op zaterdag 23 februari speelt EPICA ten dans in dezelfde lokatie. Op 15 maart de eigenzinnige powermetal van BRAINSTORM en het progressieve PAGAN'S MIND. 9 april KAMELOT in Hof Ter Lo en kort daarop NIGHTWISH in de Lotto-Arena. Het wordt een harde aanloop naar de festivals. Wat ARROW presenteert, wordt eerstdaags bekend gemaakt, maar op de site van Graspop is het al opgeilen! 

Aan diegenen die ik regelmatig zie en binnenkort mag verwelkomen: HAVE A BALL! Maak van 2008 weerom een jaar waarvan we achteraf kunnen zeggen: dit en dat was voor of na 2008. Dat er ook minder fraaie dingen geprogrammeerd staan, staat buiten kijf, maar laten we het nemen zoals het komt. Helaas weerom geen programmaboekjes dit jaar....

 

 cheers 

15:46 Gepost in Life as it izz | Commentaren (1)

12-01-08

In The Face

b7Het heeft weer lang geduurd, maar de mediamanipulatie van diverse groeperingen is weeral begonnen. Net zoals kinderkankerpatiëntjes zijn de Joden een handig te manipuleren medium om dingen gedaan te krijgen. Nu onze vriend Janssens P, burgervader van deze stad het smeuïge gevoel begon te krijgen dat het Vlaams Belang iets teveel in de smaak 'zou' vallen van onze Joodse medeburger, beginnen die - out of the blue - een hetze tegen vermeende fascisten en neo-nazis in die partij. Je moet het lef maar hebben. Gelukkig weet het Joodse Volk perfect alles over kampen, repressie en geweld. Ze zijn namelijk zelf ijvere beoefenaars van die sporten. Vooral op hun Palestijnse buren. Juist geteld één gewraakte foto kunnen ze tonen, alsof Vlaams Nationalisten 'en masse' (sic) bloemenhuldes brengen aan de graven van Vlaamse SS-ers. Het zal je pa of oom maar wezen die onder die steen ligt.

Gelukkig heeft mijn dorpsgenoot Axel Peleman zich duidelijk geëngageerd in de multiculturele hoek. Moet wel, anders is hij zijn inkomen kwijt. Axel, wie ik persoonlijk een vrij sympathiek figuur vind in zijn al dan niet gespeelde 'zelve' op tv, kan ik daarom niet veel verwijten. Jammer dat hij Willem Vermandere-gewijs met een vingertje omhoog een liedje moet presenteren waarin de dictatuur van het multiculturalisme nogmaals verheerlijkt wordt. De Fixkes zijn zover nog niet geëvolueerd.  Of ze zijn iets nuchterder. Of het is een kwestie van tijd.

Mooiste tv-moment van de week was... de fabricage van autenthieke Schwarzwalder Kirschtorte.  Ok, het was wat over the top, maar zeker lekkerder dan een in koelen bloede vermoord schaap.

 

13:29 Gepost in Actualiteit | Commentaren (1)

06-01-08

Viva Victoria!

Yeah, Hell Yeah!

Het is me eindelijk gelukt. De ware systeem-adept vraagt zich nu af waar al die heisa nu om te doen was, en vooral: hoe is de oplossing tot stand gekomen? Voor de volledigheid: ik heb op advies een andere browser geïnstalleerd; Firefox dus. Blijkbaar mankeerde in mijn IE7 iets waardoor Flash-en andere Adobeshit niet ideaal functionneerde. Dit is dus gelijk een (gratis) tip indien je hetzelfde moest ondervinden. De wereld houdt niet op bij Microsoft natuurlijk...

Anyway, ik leek wel een valse profeet de vorige weken, want het heeft dus té lang geduurd voor ik terug behoorlijk on-line was. We houden dus één en ander vast...

Een behoorlijk bewogen week, deze eerste 'werk'week van 2008! Een ingrijpende wijziging in T's professionele bezigheden. Doch niets waarvoor mijn lezers voor moeten  panikeren. Collectes of aflaten dienen vooralsnog niet georganiseerd worden. Ik stel het wel, dank u. Mijn hedonistische levensstijl zal nauwelijks beinvloed worden. Evenmin de inhoud van deze blog. 

En om deze nieuwe start - en dito jaar kleur bij te zetten, waarom niet een fijne illustratie?

504513878small

 

00:48 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

04-01-08

Ze zullen me niet temmen....

Ja en nee!

Ik ben er nog, ook al vind je hier niet de zaken die je hier graag zou zien. Blote wijv..euh bvb een stijlvolle prikkelende foto. Of foto's van langharig tuig dat herrie maakt op gitaren. Niets van dit alles. Nog niet.

Ik maak er op de werkvloer even gebruik van om u dit te melden. Het IT-support dat hier tevens aan de slag is (ja, met wat eigenlijk?) heeft mij opgezadeld met enkele tips om mijn blogactiviteiten op mijn thuis-pc weer in normale banen te kunnen leiden. Trial and error begint mijn deftig op het systeem te werken, maar elke dag leren we bij. Hopelijk komt het dit weekend goed.

Wie mij kent, weet dat ik dat op een zeer onbescheiden manier zal tentoonspreiden.

GMM! GMM! Graspop Metal Meeting heeft zijn eerste namen prijsgegeven! Het bijna-thuisorkest IRON MAIDEN zal de boel weerom opvrolijken, tevens de enige echte Metal Gods, JUDAS PRIEST en 'here's a song for ya!' WHITESNAKE. Op zich al reden genoeg om te gaan. Ongetwijfeld komt er nog een berg jong geweld en enkele behoorlijke namen bij!

Enfin, tot hopelijk zeer binnenkort!

 

16:50 Gepost in Life as it izz | Commentaren (0)

02-01-08

Damn the Machine II

Damn, damn en nog eens damn!En vooral een boeiend, zoniet spektaculair 2008 aan mijn lezers gewenst.Toch ook een beetje 'damn'. Je zou het niet zeggen als je deze post leest, maar eigenlijk ben ik niet in staat om nieuwe dingen op deze fel onderschatte blog te zetten. Eén of andere instelling in mijn systeem; voorwaar een gevolg van de ingrijpende ingreep vorige week, maakt het technisch onmogelijk om te posten. Tegelijk is ook alle P2P-werking onmogelijk. (Tips inzake dit euvel zijn altijd welkom...) Je zou het inderdaad niet zeggen. Dit kattebelletje is dan ook ergens op lokatie gepost. Ik hoop weer snel in actie te kunnen treden zoals het voorheen was. Maak er nog een fijne week van ondertussen, ik zal hetzelfde proberen te doen.

 

cheers

12:43 | Commentaren (1)