06-03-08

Nieuws van het festivalfront!

Men is er toch weer in geslaags om T. absoluut warm te krijgen voor het Arrow Festival. Wat m.i. nogal flauw begon, is ondertussen aan het uitdraaien op een 'must-go' situatie.

logo_1Naast KISS, WHITESNAKE en DEF LEPPARD, is het programma nu ook verder uitgebreid. Eighties hair-en glamband TWISTED SISTER, AOR-ikonen JOURNEY en REO SPEEDWAGON passen perfect in het plaatje. Nu werd ook KANSAS aan het lijstje toegevoegd. De organisatie heeft blijkbaar terug het licht gezien en grijpt stijlsgewijs terug naar de overdonderende editie van 2006. 

REO heb ik nog nooit live gezien, maar blijkt nog steeds in topvorm te zijn volgens getuigenissen van het Schwung-festival. KANSAS was er ook in 2005 en behoort tot mijn absolute favorieten. En het beste is: er moeten nog enkele namen worden aan toegevoegd!

In de heavy sector - Graspop dus - loopt het ook als een trein. SYMPHONY X, ARCH ENEMY, KISS en nog een hele hoop verse herrie zijn aan de affiche toegevoegd. Wat mij betreft mag het seizoen beginnen! Staat nog op het programma: Brainstorm & Pagan's Mind, Nightwish, Kamelot, Primal Fear en Royal Hunt. Beveren lijkt dit jaar niet te beven, of er moest alsnog nieuws van uitlekken.

Affiche 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot voor het podium! 

18:08 Gepost in Muziek | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.