07-06-08

YEAH !

vomit smallOmdat het niet altijd feest kan zijn, kunnen we ons alvast beter beginnen opwarmen voor de (deftige) festivals. De wegen-en frontkaarten gaan weer even de kast in en de benodigdheden om een dag in nog onbepaald weer maar met vooral veel kwaliteitsmuziek door te komen worden nu reeds in gereedheid gebracht. Als tegengif voor de smurrie die me dagelijks - gelukkig alleen tijdens de werkuren - tegemoetkruipt uit de radio kan het tellen. De niet ophoudende stroom van enerzijds huppelkutten die met vreemde accenten bijzonder irritante nummers uitwerpen (Amy M., Colbie C., Kate N;, Yael N.,...) en anderzijds de 'modieuze' mannelijke tegenhangers die zich vooral vestimentair in de jaren zestig nestelen (gecoiffeerd alsof Oasis nooit bestaan heeft???) en voorzien van post-schooluniformlook mét dasje en 'nieuwe vintage' instrumenten fab-fourgewijs alle festivals afdweilen. Ik ben nu hun namen reeds vergeten. La Spears heeft het meisjes-schooluniform for-ever op onze pupillen gebrand. Houden zo. Niet dat ik iets tegen het meiske heb, t'is vooral niet persoonlijk bedoeld, zulle.

En zo belanden we bij een ergernis waar Tarkus zich gi-gan-tisch aan ergert. Na het opgelegde correct denken en handelen, dringt zich reeds geruime tijd de trend op van het politiek correct spreken. Je moet al een barbaar zijn om niet voor elke volzin uitgebreid uw excuses aan te bieden aan/of over wie het gaat. "Ik heb niets tegen die kerel, maar hij hangt mijn kloten uit." zoiets dus. "Ik vind u nen helen toffe, maar eigenlijk kan ik je niet rieken of zien." of "Ik zeg niet dat hij er niets van kent, maar telkens loopt het in de soep" Kortom: varianten op het geijkte 'Ik ben geen racist, maar...etc". Dat hebben we ook al gehad voor wat het waard was. Vergeet vooral achteraf niet nogmaals de geadresseerde duidelijk te maken dat wat je zonet gezegd hebt, vooral met een grote korrel zout moet genomen worden, dat je het zo helemaal niet bedoeld, en dat het dus eigenlijk allemaal niet waar is wat je zonet uitgekraamd hebt. Besluit: spreek of zwijg. No nonsens - stijl De Gucht. Hou jezelf maar een in het oog, voor je het weet ben je er mede schuldig aan.

yeah_logo_medT's MySpace krijgt stilaan toch wat opvolging. Ik ben de gasten zeer dankbaar! Ik probeer die 'ruimte' ook af en toe wat opvulling te geven, maar gebruik ze vooral graag om nog anderen bij te betrekken, filmpjes en muziek aan te linken. Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, dient er ook voor ingelogd te worden. Je moet geen Bill Gates zijn om dat te kunnen, dus inloggen maar.

Volgende week dus het langverwachte Arrow Rock Festival. 3 Doors Down heeft het laten afweten en worden niet vervangen, hopelijk blijft het daarbij. resten er toch nog 9 bands over die meer dan de moeite waard zijn. Vooral Journey en Kansas genieten mijn bijzondere aandacht. Journey omwille van de hervonden jeugd dmv de nieuwe zanger en verse cd, en Kansas omdat dat voor mij bijna de blauwdruk is van een 'classic' band. En natuurlijk omdat je die niet elke dag op de braderij kan zien. Ik beloof plechtig daar verslag van te maken. Mogelijk met foto's er bij. ;-)))==

cheers!

14:26 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.