28-01-09

How 'r ye?

Geschokt.

Zwaar geschokt was ik toen ik moest vaststellen dat ik reeds twee weken niets gepost heb. Het is dan ook mijn plicht om mijn lezers te melden dat het toch nog steeds vrij goed met mij gaat. Niet dat iemand zich daar vragen over gesteld heeft, maar toch.

Komkommertijd in blogland dus? Zoveel is zeker. Ik kan natuurlijk gaan uitwijden over de actualiteit, maar dat ligt zo voor de hand. Over Dendermonde bvb. Over Bertje. Over mijn verloren miljoenen, Over mijn harem. Even geen zin in.

Het is tijdens deze persstilte dat Tarkus heimelijk zijn plannen voor 2009 voorbereidt. Na een bezig 2008 was het even bezinnen over verschillende initiatieven. Eenzelfde programma zou nogal voorspelbaar zijn. Toch zullen bepaalde ingrediënten weerom deel uitmaken van het 'nieuwe' jaar.

Wat concerten betreft is het nog even uitkijken want de eerste weken staat er nog niet veel in mijn agenda. Eigenlijk niets. Misschien maar goed ook. Het geeft me tijd om over mijn verslaving te bezinnen...

De zomerfestivals staan al wél geboekt. Met als absolute hoogmis, Graspop, waarvan de namen druppelsgewijs binnensijpelen. Arrow en Bospop staan ook reeds in de agenda en de nodige verlofdagen liggen vast.

Meerdere historische uitstappen krijgen ook vorm. Een intensief bezoek aan het slagveld ten noorden van de Somme staat zo goed als gebeiteld. Verdun - als het pas geeft, en mogelijk Sedan. Een reeds lang geplande groepsuitstap naar Waterloo - wordt hopelijk gerealiseerd. Op papier vordert het alvast snel.

In het najaar dienen zich aardig wat aktiviteiten omtrent het vliegwezen aan, meetings, beurzen, shows... Uiteraard om naar uit te kijken. Ik hou iedereen op de hoogte!

Grote Vakantieplannen dringen zich op, maar lijden momenteel aan lak aan initiatief. Iemand suggesties?

tot binnenkort!monkeyblog

07:30 Gepost in Actualiteit | Commentaren (2)

Commentaren

Mochten je wegen naar Waterloo leiden, een advies: laat de Leeuw links liggen. Niet dat hij bijt of dat het panorama tegenvalt. Integendeel. Maar om de slag te begrijpen, zie je daarboven tegelijkertijd teveel en te weinig. Het mooist om te wandelen vind ik het oostelijk deel van het slagveld. Ik heb er twee stukkies over gepleegd: Waterloo revisited en Plancenoit, waar Napoleon verslagen werd. Je vindt ze op m'n blog.

Gepost door: Geert | 09-02-09

Check this out! Wie schrijft blijft soms, wie reageert heeft gelijk van dattum: hij/zij wordt gelinkt aan Tarkus' Blog. Ga eens kijken bij Girardo's Weblog voor meer dan fraaie beelden en mooie verhalen, veelal uit eigen land. doei

Gepost door: Tarkus | 09-02-09

De commentaren zijn gesloten.