10-03-09

No they can't!

low-cost-mental-health-therapy-SMALLGisteren ook naar 'Beauty & the Nerd' gekeken? Waarschijnlijk niet, want naar zulke zaken kijkt u niet. Vandaar deze kleine interventie.

Eén van de testen (nuja...) die de beauties moesten doorstaan was een quiz over algemene kennis. Altijd lachen met die dames! Of toch niet? Vragen als "Naar welke stad keren moslims zich voor het gebed?" "Moskou"! "Wie ligt er aan de oorsprong van het stalinisme?" "Nooit van gehoord", "Wie? Stalin? Nooit van gehoord" etc.

Op de vraag "Waarvoor staan de sterren in de Amerikaanse vlag" wist de dame perfect te antwoorden. Ja, het is niet altijd flauwekul op VTM, soms is het zelfs leerzaam. Ware het niet dat 'quizmaster' Matthias Coppens zijn huiswerk niet echt goed had gemaakt.

Toen het antwoord (uiteraard: ' de sterren staan voor de staten', dit ter volledigheid) was gevallen, wist Dhr Coppens daar nog fijntjes - en met uitgestreken gezicht - Danny Verstraeten: eat this! - aan  toe te voegen dat er eigenlijk 52 zijn maar dat ze die twee sterren niet meer op de vlag konden zetten. Gelukkig lag ik goed onderuit, ik was geheid van m'n stoel gevallen.

Voor alle duidelijkheid aan diegenen die dachten weer wat bijgeleerd te hebben: het zijn er 50 - vijftig - VIJF-TIG. Geen 49, geen 51, geen 52. Vergeet dit dus nooit en vergeet ook niet waar je deze informatie voor eens en altijd gelezen hebt!

VTM en quizzen? NO - THEY - CAN'T

07:16 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.