11-03-09

Daarom vrienden let eens op!

Het zijn barre tijden voor luchtvaartliefhebbers en fanaten. Wie in de regio van Deurne woont komt nog enigszins aan zijn trekken, maar verder in Vlaanderen is het niet veel soeps.

Het militaire event ‘Wings & Wheels’ te Ursel laat vanaf dit jaar ook zijn ‘wings’gedeelte achterwege. Dit wegens een al te omslachtige regelgeving inzake veiligheid. Zij hopen dit te compenseren middels extra re-enactment en meer randanimatie. Maar het valt te betwijfelen of ik vatbaar ben voor nog meer springkastelen of balonnenplooiers. Leuk voor de kids, maar verder blijft het dan toch eerder ééndimensionaal. Bezoek blijft onder voorbehoud.

Een spin-off van W&W zal in 2009 echter een première hebben: de URSEL AVIA SHOW op 21 juni 2009!

Dit evenement zal ruimschoots beantwoorden aan de vraag van de liefhebber. Naar de site te beoordelen zal er een behoorlijk aantal – soms toch niet voor de hand liggende – vliegtuigen de revue passeren.

Aanrader dus voor wie op een (hopelijk) zonnige (ja dat bestaat écht) zomerdag wil genieten van mooi vliegend tuig. Ik heb de link alvast links bijgezet. Checken dus  en alvast noteren in de agenda!

dragon

13:21 Gepost in Actualiteit | Commentaren (1)

Commentaren

ik kom je even een weeknd groetje brengen want engeltje heeft het druk en dat is de schuld van verf en vernis en behangpapier.... ;-)

Gepost door: mieke | 12-03-09

De commentaren zijn gesloten.