02-04-09

Aan de vooravond...

... van een week verlof durft een mens al eens vrijpostig worden.

U moet weten dat het op de werkvloer niet altijd even spannend is. Wat niet wil zeggen dat het er soms nogal heftig aan toe kan gaan. Onze branche is nogal seizoensgebonden. En wij kennen meer dan vier seizoenen per jaar.

De ene week is het een opeenvolging van problemen, oplossingen, gedoe, chaos en zelfs gewoon intensieve arbeid. Andere weken is het kalm. Kalm. Zoals een vijvertje dat enkel wordt verstoort door een blad dat er - en dan nog toevallig - invalt. Ja, zo kalm.

Vanaf morgen is de tijd volledig voor mij. Niet dat er al te felle dingen gepland staan; mijn verlof wordt veelal bepaald door het slechte weer; maar nu ziet het er een beetje anders uit. Blijven duimen. Ik hoop op twee mooie dagvullende uitstappen, minstens één concert, wat shoppen, wat reorganiseren, wat klussen, mogelijk een filmpje of twee, etc. En hopelijk een definitief einde van mijn gevelwerken. Ja, die lopen ook nog en gaan binnenkort hun vierde jaar in. Begrijpe wie begrijpe kan. Mooi man! En vooral: tien dagen geen commerciële radio meer om mijn systeem tot het uiterste te drijven...

Blijf vooral deze blog volgen, verslag van mijn exploten vinden vroeg of laat hun weg naar dit medium.

large_762103

13:38 Gepost in Actualiteit | Commentaren (1)

Commentaren

zlr vooruit
genieten dan maar ..?? zekers????

Gepost door: mieke | 02-04-09

De commentaren zijn gesloten.