15-06-09

Dat hebben we weeral gehad!

Tussendoor even orde op zaken stellen. Bovendien geef ik hier wat informatie mee die u niet aanbelangt, niet interesseert en vooral: info die in geen enkele vorm invloed zal hebben op de verderzetting van uw week.

Straks terug aan 'den arbeid'. En ik zie er heus niet tegenop! Niet dat ik spontaan tranen in de ogen krijg als ik aan mijn collega's moet denken, maar echt, ik zie er helemaal niet tegenop.

Vooreerst: er zit nog meer ambiance aan te komen: binnen twee weken is Graspop al bijna een herinnering én, ik heb een meer dan verkwikkend én vermoeiend weekendje achter de rug. Twee dagen in een lucht die deels bestond uit de geur van een boerderij (vul zelf maar in), en deels uit zilte, frisse zeelucht. Nog voor het oppakken van de wekelijkse tred dus nog even gaan uitwaaien ergens tussen Ieper en Veurne. Op de boerderij! Heerlijk gewandeld, geluierd, gebarbequed (hoe schrijven we dat?), naar zee, naar de kermis, etc. Wel, ik ben er helemaal klaar voor!

Verwacht deze week nog zeker de laatste twee dagen van Tarkus' expeditie in Frankrijk en dan het verslag van het Incommunicado-Fest vorige vrijdag. Ja, we moeten de dingen een beetje in volgorde behandelen, anders wordt het een zooitje!

Tot wel heel binnenkort!

Thorre zee 1

10:25 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.