19-10-09

The Shape I'm In

Wat een weekend! Wat zeg ik? HELL, wat een weekend.

Ondanks de overvloed aan engelenstemmen en dito verschijningen, was het best energie-vretend, daar in Wieze.

Het Metal Female Voices Fest was een succes over de hele lijn. Het was een event dat sterk begon en naarmate de dag en weekend vorderde enkel maar toenam in kwaliteit. Het was een festival met meer verrassingen dan bevestigingen, al hoeft niemand mij te komen zeggen dat Epica nou net ietsje beter was dan de rest. Dat was nu zo. Epica hoeft zich niet meer te bevestigen. Noch Doro, noch Tarja. Noch de vele anderen en sommige onbekenden. Geen enkel dieptepunt.

Ja, veel schoon volk op het podium, maar dat moet je er bij nemen...

Vandaag, maandag was het weeral terug in de échte wereld. Huishoudelijke rompslomp in de vorm van een heuse interne verhuis van meubelen en inhoud, de aansleep van een nieuwe kast (de moeder der vitrinekasten) en het monteren daarvan.

I confess; het is niet helemaal zonder schade verlopen, maar daar passen we wel een mouw aan. Het was niet evident om dat in eigenste persoon te doen. Gelukkig mag ik deze week in verlof verkeren. Nog wat shoppen, een dagje Ardennen als het weer meezit en nog allerhande stuff waar u geen zak aan hebt. En natuurlijk alles ten huize van terug in de oude.. euh nieuwe plooi strijken.

Waar zijn die duizenden metelheads als je ze nodig hebt?

Hoe dan ook: nog even enkele duizend foto's triëren en u krijgt het resultaat. Hierbij toch al een kleine teaser.

BLOG MFVF intro 2

21:10 Gepost in Muziek | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.