01-01-10

Met vriendelijke en oprechte groeten!

Yeah, right,...

Net alsof er niets gebeurd is.

Ook blij dat we eindelijk van dat zogezegde 'ellendige' 2009 verlost zijn? Ik weet het niet. In de media wordt er al te graag op teruggekeken als 'het jaar van de angst'. Nou moe. Ik moet toegeven, wie én zijn baan verloor én een vreselijke ziekte in huis nam én daarenboven zijn spaarcenten zag verdwijnen heeft het niet onder de markt gehad. Zelf mag ik terugkijken op een jaar waar noch ik, noch enig familielid, noch enige in mijn kennissenkring aan een van deze vreselijke dingen te lijden had. Dat is, voor zover ik weet, want niemand loopt daarmee te koop natuurlijk. Dus al bij al geen slecht jaar achter de rug. Ik meen het dan ook oprecht als ik hoop van u hetzelfde te mogen zeggen.

2010 - Een jaar waarin we weer tal van voornemens gaan lanceren en ombuigen tot een weergaloos succes (eeuuh). Niet dat ik die aan uw neus ga hangen want deze blog moet toch ergens een beetje ethisch verantwoord blijven; wie weet lezen er wel minderjarigen mee.

Allé, vooruit, het behouden van een prima gezondheid lijkt me het belangrijkste, om niet te zeggen: ze mag nog verbeteren. Het liederlijke en licht hedonistische karakter van T's levensstijl zal verder geperfectionneerd worden. Of moet ik zeggen: gestyleerd, nieuwe uitdagingen, nieuwe horizonten, zonder de gekende nesten te verloochenen. Alle remmen los? Wie weet. Het is nog maar enkele manen geleden dat een exotische reis werd geboekt en dat de eerste festivaltickets werden aangeschaft. Say no more, wink, wink!

Toch ook weer enkele ernstige zaken zoals het afronden van een verbouwing (...), plannen van nieuwe werkzaamheden, zich 'happy' blijven voelen met en tussen de collega's en het aantrekken van enkele persoonlijke banden. Neen, het is niet altijd pedaleren in de zoete confituur!

Wat moet ik u wensen? Dat vult u best zelf in en trek er een tekstballonetje rond dat naar mij verwijst. U weet het tenslotte zelf best. En ik hoef al de detail ook niet. Mijn enige wens is dat ze mogen uitkomen of toch sterk benaderd worden.

0912 varia eindejaar 1

Oudjaar werd na enkele jaren van overmatige alcoholconsumptie en uithangen met foute types in navenante kroegen, nog eens doorgebracht in gezelschap van pa, ma, zus en schoonbroer. En petekind, ja, niet vergeten of het zit er tegen. Faut-le-faire. Heb vele voordelen: er dient niets gepland te worden en het programma ligt redelijk vast. Volgend jaar misschien toch weer wat anders. Hoeveel André Rieu kan een mens hebben op Oudjaar?

Maar toch weer blij dat ik nu, als ik dit schrijf, met een absoluut heldere kop aan het klavier zit. Vanavond is het met een ruimere greep uit de familie bunkeren geblazen in een restaurant. (als de cuisson maar goed is en de smaken in balans zijn...)

Ik hoop iedere van u op zijn minst in 2010 een keer tegen te komen, weze het op een festival, in een klamme club, aan de toog, ergens ten velde, bij u of mij thuis,...

Tot het zover is: wees voorzichtig, wees niet bang, laat niemand u iets wijsmaken of zeker niet bang maken en bovenal: "Love the one you're with"!

Dus: aan allen een bijzonder gelukkig, gezond en een 'de moeite waard' 2010!

Tarkus

 

11:12 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.