01-03-10

Men at Work....finally

Ja, redelijk goed geslapen vannacht. Ik heb dan ook niet veel nodig. Een bed, dat helpt. Minder ook.

Ondanks enkele vrije dagen voor de boeg, toch om 0630 uit de veren. Vandaag zouden de werken hernomen worden, welliswaar door een ander bedrijf.

Viel dat mee! Rond 0730 hoorde ik de lichte vrachtwagen stoppen. Een half uurtje later was de stelling al zo goed als opgesteld. Na nog een klein uurtje aftapen, afwerken enz, is men nu reeds geruime tijd de oude bepleistering en ondergrond er 'manu militari' aan het afhalen. Het mag vooruitgaan.

Het geluid van een, wat zeg ik, twéé machines die je gevel aanvallen is het best te vergelijken met een tandarts die constant op je kaakbeen zit. Het hele huis davert en een normaal gesprek voeren is haast onmogelijk. Nu niet dat er iemand is om met of tegen te spreken, maar het is het idee dat telt. En ondanks dat alle werk exclusief buiten wordt uitgevoerd lijkt het of ze in de kamer naast jou bezig zijn. Het is effe wennen. In de veronderstelling dat dit het zwaarste en meest hinderende gedeelte van het proces is, mag ik ervan uitgaan dat de rest van de week eerder vreedzaam zal verlopen.

Ik hou u op de hoogte van deze voor u uiteindelijk nietszeggende frivoliteiten.

varia 2009-2010 021 SMALL

11:49 Gepost in Actualiteit | Commentaren (3)

Commentaren

Misschien hebben je buren dezelfde indruk als ge uw favoriete muziekskes speelt........

Gepost door: Robert of NYC | 15-03-10

Om te bewijzen dar we weldegelijk goed naar de pics kijken; we zien de breekhamer van de man op de stelling in werking enigsinds diffuus door het beschermende zeil dat de brokstukken verhindert door je vensterglas te vliegen. HeHe

Gepost door: Robert of NYC | 15-03-10

... ...and look at the colors, mààààn...!

Gepost door: Tarkus | 15-03-10

De commentaren zijn gesloten.