17-03-10

Resurrection!

01-CHEERS

Waar is de tijd dat Tarkus zijn lezers verblijde (en naar verluid: soms verbaasde) met sterke verhalen en aangrijpende beelden? Waar is de tijd dat u niet snel genoeg, nog voor het scheren (m/v) op deze blog kon zitten om uw dag goed te kunnen beginnen?

Wel, zeer binnenkort nemen we de oude tred terug op. Want, ondanks dat het nog maar woensdag is, kan ik al heel tevreden terugkijken op de voorbije week. En dit ondanks het feit dat ik de kranten lees. Een stevige borrel is dan af en toe 'van doen'.

Niet in volgorde zal ik deze items (op need-to-know basis natuurlijk) voor u uit de doeken doen.

Vooreerst kan ik met de nodige trots en voldoening stellen dat de werken aan mijn gevel afgerond zijn. 'As we speak' wordt de werf opgeruimd. Na bijna vier jaar kan ik de buren terug recht in de ogen kijken, voor zover deze zelf rechtdoor kijken natuurlijk, want hier woont een stelletje bij mekaar. Doch mag ik stellen: puik werk. Proper ook. Mooie kleur (zelf gekozen!) en dit alles op net geen drie weken tijd. Belangrijk: vorige week is er niets gebeurd wegens de nachtvorst. Is het leed nu geleden? Deels.

Rest me nog een afspraak te maken wanneer de nieuwe deur en raam worden geplaatst. Voor einde maart zou dit in orde moeten zijn. Zij beloven mij dat dit één dag werk is. Natuurlijk gaat dit intra muros wel een deftige stofontwikkeling geven, maar daar kan ik me dus op voorbereiden. Inpakken, afdekken, wegbergen. Tot hier het oude verhaal.

Op professioneel vlak is er ook een en ander gebeurd; een kleine interne reorganisatie is in het voordeel van Tarkus uitgedraaid. Let wel: er zijn geen hoofden gerold, enkel een ..ja, 'reorg' dus. Wel blij dat dit nu uitgeklaard ende duidelijk is.

Tot slot heb ik mijn PC een beurt gegeven. Format C-tje gedaan, dus vanaf de bodem heropgebouwd en zoals dat hoort werkt er dan altijd wel of het een of het ander niet. Zo zat ik enkele dagen zonder geluid, wat in mijn geval voor traumatische gevolgen kan zorgen...  Hoe dan ook, system up & running. M'n Mac heeft ook even een dipje gehad, maar doet het nu ook weer naar behoren. We ondersteunen mekaar, zal ik maar stellen.

Binnenkort buigen we ons weer over het culturele gebeuren. Enkele fijne concertjes dienen bezocht te worden en een prematuur festival zal ook mijn deel zijn. Misschien vind ik wel 'een lief' of zet die brave man uit Nigeria die tienduizend dollar nu eindelijk op mijn rekening. Lieve mensen daar. Misschien komt Van Tielen E. vanavond langs en staat ze weer voor een gesloten deur wegens uit werken. Misschien komt er ooit gerechtigheid in dit land. Misschien wordt het écht lente, met échte zon en aanvaardbare temperaturen. Misschien is het allemaal nog niet zo erg als we denken en worden we straks wakker uit een nare droom...

11:05 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.