11-05-10

All creatures great and small!

Net als je dacht: zie horen of zien we nooit meer terug ben ik daar...

Het is even stil geweest op de blog, maar dat wil niet zeggen dat Tarkus lui in zijn zetel is gaan plakken. Toch niet de hele tijd.

Beetje geplaagd door een lastige pijn in de knie (het gaat al beter, bedankt voor uw interesse), de Allerlaatste Afwerking van mijn gevel & shit (jaja!) en drukke dagen op het werk, maken dat ik even uit de ether ben geweest. Zeer binnenkort lonkt er weer wat vakantie met een waaier aan uitstappen, hopelijk gevolgd door sterke verhalen en straffe beelden , of hoe zit dat nu weer.

Ondertussen toch nog even een frisse neus gaan halen in de noorderkempen. Poppel om precies te zijn. Een fijne wandeling met oog voor natuur. Niet om op te eten, maar om te fotograferen. Het moet natuurlijk gezegd dat diezelfde natuur ondertussen wel duidelijk een beetje loopt achter te hinken. Veel kleur is er nog niet en écht warm is het ook nog niet geweest, wat maakt dat de biologische klok van de fauna en flora beetje trager loopt.

Van de nood een deugd maken dus en i.p.v. kleurrijke vlinders en schilderachtige bloempartijen, werd de focus gelegd op wat er al wel was: een stel arrogante vliegen, een paard, een zielige bladluis en een occasionele spin die het ook niet meer wist. Mooi om je skills op te oefenen, dat wel.

Gelukkig was ik in gezelschap van mijn 'nonkel' waarvan ik de macro-microbe heb overgekregen en die me dus met raad en daad kon bijstaan. Gewapend met een arsenaal aan lenzen, bodies, voorzetstukken, enkele broodjes en vooral veel goede moed, begonnen we aan een wandeling die ondanks zijn slechts 11 kilometer, toch al gauw een kleine vijf uur in beslag nam. Er waren dan ook veel vliegen.

Voor de geste, hieronder enkele indrukken. Voor meer beelden, klikken hiernaast!

 

00 creatures 1.jpg
00 creatures 2.jpg
00 creatures 3.jpg
00 creatures 4.jpg

Commentaren

Wie het Kleine niet eert is het Grote niet weerd.
Vooral de "barbed wire" vind ik zeer geslaagd. En zwijg me van het weer. " Opwarming" van de aarde......ik vraag me soms af over wiens aarde men het heeft.

Gepost door: Robert of NYC | 13-05-10

De commentaren zijn gesloten.