15-05-10

NAKED10, Kammenstraat, 15/05/10

logo smallWie mij een beetje kent, weet dat mode mij een rotzorg zal zijn. Lees: het interesseert me matig tot niets. Wat niet wil zeggen of ik al dan niet kan appreciëren wat de modale medemensch om zijn/haar lijf drapeert. Enige vorm van esthetische kennis is me niet vreemd.

Ik had dan eigenlijk ook niets te zoeken op het zoveelste NAKED evenement, dit jaar voor het gemak 'NAKED10' gedoopt.

Dit multimediale evenement, gebracht en ondersteund door de neringdoeners van de Kammenstraat, een straat die ook wel eens het Portobello Road van Antwerpen wil genoemd worden omwille van zijn non-conformistische kledingzaken en leuke interieurwinkels, zet de deuren dan open voor het goede doel. En rekent zichzelf daar natuurlijk ook bij (...).

Zo gaat er een percentage van de omzet van die dag naar Kamiano en naar Natuurpunt. Verder stond ecologie op de een of andere wijze centraal. Beiden eerzame instellingen, maar men moet daar ook niet in overdrijven. Zo is het natuurlijk vooral de modeshows en de randanimatie die wel wat volk wil trekken, al was het volk-gedeelte dit jaar toch aan de magere kant. Misschien lag het aan het onvoorspelbare weer?

Verder was er naast de verschillende (?) dj's een optreden van een Michael Jackson imitator, wat op geen reet trok - naar verluid zijn er amoebes op de Seychellen die het er een heel stuk beter van afbrengen - en een stel karakterdanseressen die wat huppeldepup op platte dance brachten. Neen, de culturele meerwaardezoeker kwam van een kale reis terug. Daarom was Tarkus er om die leemte op te vullen.

Het kan ook zijn - laten we eerlijk wezen - dat ik voor de verandering wel eens wat frissche deernes wilde fotograferen, maar dat laat ik in het midden. Een mens moet van alle markten thuis zijn en ondanks het feit dat ik het woord 'multi' niet uit mijn bek krijg (met uitzondering van 'multitasken' misschien), was ik het zoals eerdere jaren aan mezelf verplicht om hier fotografisch verslag van uit te brengen. Beter: een poging tot, want dit is toch weer een heel andere discipline. Niet voor mezelf maar voor het Goede Doel, dat spreekt.

Hieronder enkele sfeerbeelden. Voor een ganse rits beelden, wend u tot mijn publieke albums via de link hiernaast.

00 naked 1.jpg
00 naked 2.jpg
00 naked 3.jpg
00 naked 4.jpg

 

18:39 Gepost in Actualiteit | Commentaren (4)

Commentaren

Ben vorig jaar eigelijk per ongeluk op naked09 gestuit. Was enorm leuk en had daarom naked10 vandaag speciaal ingepland, maar was een beetje teleurstelling.
Vorig jaar zonnetje & warm, vorig jaar geen bar-slechte Jackson imitatie, meer volk, leukere kledij en bodypaint!
Naked10 was dus geen naked10 (ik herinner mij de slogan kammenstraat goes naked nog) ...

Gepost door: Wally | 15-05-10

Of hoe een zure piseinzeiker van een pracht evenement weer een drag kan maken.. Ik was er ook en er was veel en goed volk...
Ik zal het voor U zeggen multicultureel volk.

Gepost door: Jos | 15-05-10

Wally zegt het toch: prachtig evenement. Maar vorig jaar veel leuker.
Goed volk? multicultureel? Ik weet niet waar Jos over begint te raaskallen, maar ik heb idd ook geen bodypaints gespot dit jaar.

Wel snel al een paar héél leuke foto's op deze blog van het evenement, mooie plaatjes.

Gepost door: Joan | 15-05-10

'Jos',Naked IS een pracht evenement,ik stel dit ook niet in vraag. Het was enkel een teleurstelling ivm vorige jaren. Allemaal de schuld van de Eyfa, Eyffylla...euh, de vulkaan dus. Het is trouwens azijnpisser en niet piseinzeiker! ;-)

Gepost door: Tarkus | 16-05-10

De commentaren zijn gesloten.