18-11-10

Time of the Season...

Hey! 

Jaja, Tarkus is er nog. Onder het aloude motto ‘geen nieuws, goed nieuws’, meld ik graag dat er voorlopig niets nieuws is om te melden.

Net zoals u ben ik ook plots om de oren geslagen met een opkomende koude, vroeg donker en een overwegend grijze lucht. Je dénkt dan dat je er wel bestand tegen bent maar dat is maar schijn. Het vergt elk jaar meer en meer gewenning. De vraag is dan vooral: wanneer is wordt het terug lente? Gaat het weer een lange gure winter worden? Voor mij hoeft het even niet…Is er dan niets om naar uit te kijken? Toch wel.

Binnenkort de halfjaarlijkse mega platen- en cdbeurs te Gent waar ik hoop weerom enkele moeilijk te vinden stukken te vinden annex enkele (of veel) koopjes te kunnen doen.

Op concertvlak is er heel wat te doen maar ik heb er gewoon geen zin in. Ja, u leest het goed. Ik ben een beetje op een saturatiepunt terecht gekomen wat me enerzijds wat verontrust, maar tevens geruststelt. De druk om overal naar toe te (willen) gaan is gewoon weggevallen. Misschien is dit een tijdelijk fenomeen, hopelijk geen ouderdomsbezwaar… Enige lichtpunt dit jaar kan worden: Frostrock in Kuurne waar o.a. Primal Fear (mag je me altijd voor wakker maken), Revamp en At Vance voor de ambiance gaan zorgen, maar pin me er niet op vast. Als ik er voor ga, zal je het hier na datum kunnen terugvinden. Anders zal u zelf moeten gaan, wat misschien ook eens een ervaring kan zijn.

Langs de andere kant ben ik al wel gewapend voor evenementen in het nieuwe jaar. Zo hangt al aan de muur: Within Temptation, Winter Metal Symphony en Kamelot. Het vuur blijft dus branden, I don’t need no doctor!!

Vanuit Spanje werd mij de muziek van de Spaanse (!) band OffTopic toegezonden met de vraag deze eens te etaleren ende te bespreken op deze minzame blog. Uiteraard zal dit gebeuren zodra ik deze geabsorbeerd heb. Gezien ik recentelijk langs onverdachte bron ben geprezen (NOT) voor mijn kennis van zaken, zal ik het met de nodige prudeur aanpakken. Ik weet het, met 30+ jaar ervaring in metal & heavy muziek in het algemeen, weet ik er beduidend minder van dan de vertroetelde en schatplichtige ‘profs’ die nog nat achter de oren zijn, maar ik ga het toch nog eens proberen. Doch, niet met Belgische bands…  Of toch!

Buurman dropte even geleden de debuut-cd van de death-metal band Everyone Dies Alone (EDA) in mijn handen om mijn onversneden kritiek er over te spuien. Dat ’s mans zoon er op drumt zit er zeker voor iets tussen. Gezien het redelijk zware kaliber van deze cd, zal dat ook iets voor binnen een weekje zijn. Ik kan al zeker stellen dat een kleine verkenning mijn verwachtingen al zeker overtreft! 

Edoch, als ik er niet in slaag om dit jaar nog dingen neer te poten die écht de moeite van het lezen waard zijn, alvast mijn verontschuldigingen daarvoor. 

Hou zee!

spinaltap.JPG

20:19 | Commentaren (1)

Commentaren

Tja beste kerel, die nood om overal te willen zijn, vooral niks te missen om over alles te kunnen meebabbelen, heb ik reeds lang zeer bewust uit mijn leven gebannen. Het wekt enkel stress en frustraties op. Er is altijd wel iets dat "belangrijk " is en vooral te "moeten" meemaken of bekijken. We worden langs alle mogelijke en onmogelijke kanten en bronnen om de oren geslagen met must have en must do dingen dat een mens er voor minder het noorden door zou verliezen. Er is gewoon teveel. Eens ge dat kunt aanvaarden en plaatsen in uw systeem ziet je leven er stukken relaxer uit. En ja, op een "zekere" leeftijd, of het er nu iets mee te maken heeft of niet, kom je toch in zo een fase. Wat niet wil zeggen dat je niet kan bezig blijven en genieten van whatever je ding is. Het is gewoon een kwestie van selectie en de beschikbare tijd nuttig en aangenaam in te vullen. Dat was de goede raad van mijn therapeut althans. NOT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Keep on rockin' dude.

Gepost door: Robert of NYC | 14-12-10

De commentaren zijn gesloten.