27-09-11

What's next?

Autumn leaves.

Ik heb wel zeker een dozijn verschillende versies van deze standard ergens gestockeerd, legaal en illegaal, ik beken. Het wordt dan ook weeral stilaan tijd om zowel onszelf als huis & tuin winterklaar te maken. Loop ik te snel van stapel?

Ok, de verwarming moet nog niet direct aan maar een klein onderhoud dient zich wel aan, kwestie van klaar te zijn als de koude onverwacht toeslaat. En het is zal niet lang meer duren: als mijn kot bijzonder gezellig begint te worden door een mooi aanbod achtpotigen, weet je gelijk hoever we op de kalender staan.

110920 Spinnen 006.JPG

Als ik dan met lede ogen het nakende werk in de tuin aanschouw (ook meer dan flink bevolkt door kruis- en andere tuinspinnen waardoor ik veelal Mission Impossible-gewijs door de tuin schrijd, waarlijk een idioot zicht voor wie de draden niet ziet), balanceer ik tussen zin en afschuw - ik hou van buitenwerk maar heb geenzins groene vingers. Enfin, nog tijd genoeg daarvoor, we beginnen morgen, of neen, volgende week of zo.

110920 Spinnen 037.JPG

Traditioneel vult de concertagenda zich ook terug op. Wie mij wil stalken of pinten betalen weet me wel te vinden op o.a. Out Of The Dark (fest), MFVF, Y&T, Evergrey, Beyond the Labyrinth, Pagan's Mind of Sabaton. Voor zover gekend en zo goed als bevestigd natuurlijk. Verrassingen zijn per definitie onvoorspelbaar.

Vorig weekend is het najaar al goed ingezet met Within Temptation en het nieuwe festival RockFort. Deze week nog verslag over deze culturele evenementen! Wat had je anders gedacht?

110920 Spinnen 058.JPG

 

 

10:59 Gepost in Life as it izz | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.