17-01-12

Opstarten?

Yo!

En wij zijn er weeral mee weg. Neen, we blijven zelf even ter plaatse maar het jaar is ondertussen al goed op weg. Naar het schijnt zijn deze weken zowat de meest depri van het hele jaar. Tot op heden heb ik daar niet teveel last van of het moest zijn dat een beetje snotneus en schorre keel daar deel van zou uitmaken. Hopelijk gaat dit snel voorbij.

Op eerlijk te zijn (en had u anders verwacht?): de eerste weken zal er niet al te veel beweging op deze blog zijn. Noteer dus alvast: geen nieuws = goed nieuws.

Peeceeke begint het weer aardig uit te hangen; na verschillende ingrepen zal er na al die jaren trouwe dienst toch moeten uitgekeken worden naar nieuwe hardware. Niet dat u daar iets van gaat merken, trouwens. De persoonlijke tijdsschema zal daar echter wel door overhoop gehaald worden.

De concertagenda is nog maar pover gevuld en ik moet bekennen: ik vind dat niet erg. Ik was zelfs een beetje gechockeerd toen ik voor mezelf uitmaakte dat 'ik het toch wel zowat gezien had'. Misschien een momentopname, misschien een voorbode van wat anders? Neen, dit seizoen kan me moeilijk verleiden tot culturele evenementen als concerten, of het moest al echt de moeite zijn.

Met één lodderig oog wordt de GMM en MFVF-programmatie al wel gevolgd en het zal wel weer van dattum zijn als het zover is. Ook Bospop ligt in de mogelijkheden gezien de Grote Excursie dit jaar op een ander moment zal vallen. We noteren ook alvast het lokale RockFort Festival op 22 september, ook al is daar nog niets over geweten, buiten de datum natuurlijk. Vorige editie was dik ok en ontzettend sfeervol. Dat maakt dus reeds drie festivals. Wie weet: nog Alcatraz en verschillende kleinere festivals die her en der de kop opsteken. Ik ga dit jaar in ieder geval rustig beginnen, beetje de kat uit de boom kijken, lekker plannen etc. Quizje hier en daar; uitje her en der.

En als het wat lang duurt: zeg dan vooral niet: hij doet niets. Zeg: hij anticipeert op wat komen gaat!

 

110508 Normandië 809b.JPG

 

19:19 Gepost in Life as it izz | Commentaren (0)

01-01-12

Even afsluiten?

Aan al mijn lezers: bedankt om al mijn nonsens te lezen, kritisch te analyseren en bijtijds te becommentariëren.

Aan allen uiteraard een geweldig en vooral gezond 2012!

2011.JPG

11:59 | Commentaren (1)