25-06-12

as time goes by...

Het was een zeer rustig weekend – en eerder traag van aard.

 

Badkamer gereorganiseerd na de inplanting van een nieuw (eco, welteverstaan) verwarmingselement – ik ben er heel trots op. Slaapkamer: check. Leefruimte: check. Kortom, huis volledig aan de kant. Klaar voor de zomer…  ZOMER??

Het wordt een lange zomer van hard labeur – zonder al te veel highlights, laat staan verlof of dingen in die richting. De vooruitzichten op langere termijn zijn dan weer goed te noemen. Zeker wat verlof betreft. Maar laten we vooral niet teveel vooruit lopen.

Om deze tijd dan toch niet al te nihilistisch door te brengen richten we de pijlen op het fysieke welzijn, kwestie van voorbereid te zijn op de Grote Excursie, later, veel later dit jaar. Ja, hier en daar voelen we al eens een stramme spier of een gewricht dat niet meer doet wat het eerder wél deed - of toch niet meer zo vlot. Een al te sedentaire werkomgeving zal daar helaas wel aan bijdragen (maar we lachen wél wat af, hier op ons eiland)

Om een en ander in goede banen te leiden, eerstdaags naar tante dokter en werd er nu reeds een schemaatje opgesteld. Zoveel mogelijk te voet naar het werk bvb. Wat zeg ik? Ik ben deze middag al begonnen!  Extra strak op het menu letten, alsof we dat nu nog niet deden. Ok, een weekje Londen heeft er niet veel goed aan gedaan, mijn maag keert als vanzelf als ik aan de lokale ‘hot chow’ terugdenk maar die extra kilo is al weer verdwenen. (waarmee ik niet wil zeggen dat er nu voedselpaketten dienen afgeleverd te worden)

Vooral geen paniek als er zich hier weerom (tja) een windstille periode voordoet. Het is niet dat ik niets doe; ik ben weerom aan het anticiperen op wat komen gaat – again! Trouwens: er vallen nog heel wat cd’s besproken te worden. Yes, the bands play on!

P1050001.JPG

24/06/12  19:34

 

20:51 Gepost in Life as it izz | Commentaren (1)

Commentaren

Carpe Diem, carpe diem............

Gepost door: l'Homme des BoisHommel | 27-06-12

De commentaren zijn gesloten.