08-04-18

The End of an Era? Of niet?

Dag allemaal!

 

Het einde is in zicht!

Het einde van deze blog, jawel.

Skynet heeft alle participanten luid en duidelijk laten weten dat per 29 mei 2018 deze en alle andere Skynet blogs niet meer zullen bestaan.

Dat was even slikken. Of niet? Dat viel nogal mee, eerlijk gezegd.

Laten we vooral duidelijk zijn en hierbij stellen dat ik dit platform meer dan verwaarloosd heb de laatste maanden en ja, zeg maar de laatste jaren.

Er waren ook nog nauwelijks reacties, alhoewel ik per mail wel af en toe leuke meldingen kreeg. Vissen naar complimenten was en is nooit de bedoeling geweest.

Het therapeutische karakter van dit medium mogelijk wel. Maar onder tussen zijn we wel een heel eind verder - en wijzer.

Het was een mooie uitlaatklep en ooit een hip gegeven.

Wat gaat er nu gebeuren? 

De blog verdwijnt. Laat dat nu duidelijk zijn.

Er worden vanuit Skynet opties aangeboden om alles te exporteren naar een Wordpress platform. Ja, een soort van blog dus, in alles behalve de naam.

Of ik hier ga instappen, dat weet ik nog niet zeker. Maar het zou jammer zijn om (en ik denk dan aan) de reisverslagen verloren te laten gaan. Tot op vandaag komen mensen daar nog wel eens op terecht. 

Niemand zit daarentegen te wachten op een concertverslag van drie jaar geleden, dus die gaan er uit. Ach, ik weet het nog allemaal niet zeker, maar dat komt wel goed. 

Op 20 februari 2006 ging Tarkus' blog van start en eerstdaags zal hij verdwijnen. Dat is het enige dat u 'moet' weten.  

Een heel klein beetje hartzeer, een beetje verlossing ook, maar vooral veel mooie herinneringen zal ik meedragen aan Tarkus Blog.

 

En u hopelijk ook.

Bedankt!

TADTOUR (65).JPG

18:50 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.